Informatie

levering en terugname

Matrassencentrum.be biedt een gratis levering binnen een straal van 25km van Mechelen voor alle producten. Valt je woonplaats of afleveradres buiten deze stralen dan zullen we een forfaitaire vergoeding van 25 EUR extra aanrekenen. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in onze winkel als de beschikbaarheid is bevestigd. (contacteer ons na of voor bestelling)

Bestellingen boven 1500 EUR zullen in heel België gratis worden geleverd.
Producten die beschikbaar zijn zullen binnen een termijn van 10 tot 14 werkdagen bezorgd worden, we zullen je vooraf contacteren om je aanwezigheid te bevestigen. Voor producten die besteld moeten worden zullen we je na bestelling contacteren voor een leveringstermijn.
Wij zullen een gratis terugname doen van enkel oude matrassen!

 

Garantie

Matrassen en boxsprings: 5 jaar aflopende garantie
  • Binnen 1 jaar na aankop: volledige vergoeding van de kosten van reparatie en/of vervanging
  • Binnen 2 jaar na aankoop: 80% vergoed
  • Binnen 3 jaar na aankoop: 60% vergoed
  • Binnen 4 jaar na aankoop: 40% vergoed
  • Binnen 5 jaar na aankoop: 20% vergoed


lattenbodems: 2 jaar garantie

uitgesloten van garantie/klachten:

  • normale slijtage
  • beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid
  • van buitenaf komend onheil

 

Laagste prijs

Door het fabriceren in eigen land (België) kunnen we de prijzen laag houden. (Van fabrikant naar particulier). Wanneer u hetzelfde product ergens goedkoper vindt dan zullen we de prijs van dat product verlagen. (Enkel geldig op matrassen en een identieke product)

 

We zullen je altijd de beste producten aan de laagste prijs verkopen. Twijfel je? Contacteer ons.

 

Beveiligde betaling

U kunt via onze website op een veilige manier betalen. U hebt de mogelijkheid om te betalen met Paypal, Carte Discover, American Express, Mastercard, Visa via Paypal, Bankoverschrijving of Cash on delivery (bestelling per telefoon)

 

Privacy Policy

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper uitdrukkelijk de toestemming aan de Verkoper voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens.

Alle persoonlijke gegevens zijn bestemd voor intern gebruik van de Verkoper, o.m. voor de administratie van zijn klantenbestand.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, heeft de koper te allen tijde het recht om die gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen indien hij/zij niet langer informatie wenst te ontvangen omtrent de activiteiten van de koper.

 

De koper die van dit recht wenst gebruik te maken, kan zich richten tot:

 

matrassencentrum.be,

centre.matelas@gmail.com

 

met duidelijke vermelding van zijn/haar gegevens.